BouwProfs

De bouw online verbonden.

BUILDx start eerste project op co-creatie: Casa Inspira, de grootste inspiratie showroom van Nederland.

Eerder deze maand kon je lezen dat het co-creatie platform voor de bouw BUILDx per april gaat starten. Inmiddels is op BUILDx het eerste co-creatie project gestart, het Casa Inspira.

Casa Inspira wordt de grootste integrale showroom van Nederland waar je alles kunt vinden voor het bouwen, verbouwen, afwerken, inrichten en aankleden van een woning. Alles wat je ziet is te koop. Een echt woon inspiratie & bouw innovatie center tegelijkertijd. Bij het ontwikkelen van Casa Inspira is het geven en krijgen van inspiratie het startpunt. De wens en behoefte van de consument staat hierbij centraal.

Alles op het gebied van wonen en leven

Casa Inspira wordt een wereld vol inspiratie. Zo gaat het center meer dan 100 woningen bevatten die volledig worden ingericht, van deurklink tot en met kunst aan de muur. Bezoekers kunnen volop inspiratie opdoen dankzij de vele woonsferen die Casa Inspira gaat bieden. Casa Inspira gaat tevens onderdak bieden aan diverse Brand Stores en biedt de consument straks een totaaloverzicht van alle leveranciers en bouwpartners. Van dak- tot vloerbedekking. Van keuken tot loungebank. De complete assortimenten van wijnkelder tot dakkapel. Alles op het gebied van wonen en leven. In en om de woning.

De locatie die we op het oog hebben is The Wall Utrecht. Een mooie en herkenbare zichtlocatie aan de A2. The Wall biedt een totaal bruikbaar oppervak van meer dan 25.000 m2. Bij succes van de Casa Inspira formule is uitbreiding mogelijk, zowel in het bestaande pand als op het naastgelegen perceel. Het totaal mogelijk oppervlak bedraagt meer dan 100.000 m2.

Doe mee als co-creator

Klinkt dit concept als muziek in je oren en wil je in dit co-creatie project betrokken worden? Dan zijn er 2 zaken die je moet doen:

  1. Schrijf je in voor BUILDx maak je profiel aan.
  2. Meld je op BUILDx aan als co-creator voor Casa Inspira.

Binnenkort vindt de eerste co-creators bijeenkomst plaats voor Casa Inspira. Zorg dat je erbij bent en maak deel uit van deze nieuwe en innovatieve manier van werken en ontwikkelen. 

Weergaven: 507

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+