BouwProfs

De bouw online verbonden.

Duurzaamheidskansen: van theorie naar praktijk.

De inschrijving voor de Hibin Branchedag is geopend. Dit jaarlijkse congres voor de bouwmaterialen handel en bouwtoelevering vindt plaats op dinsdag 15 juni in cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen. Het congres is gratis toegankelijk voor leden, buitengewone leden en genodigden. Voor ander belangstellenden geldt en entreeprijs, inclusief catering, van 495 euro.

De titel van de Hibin Branchedag is: “Duurzaamheidskansen: van theorie naar praktijk”. Dagvoorzitter Tom van ’t Hek ontvangt achtereenvolgens Michel van Eekert (Buildsight), Leon de Kok (Logus) en een aantal handelaren, fabrikanten en opdrachtgevers, met wie hij discussieert over duurzaamheid in de bouw en de gevolgen daarvan voor de bouwmaterialengroothandel en de bouwtoelevering. Het volledige programma vindt u op de website van Hibin.
Daar vindt u ook een inschrijfformulier voor leden en een apart inschrijfformulier voor buitengewone leden, relaties en betalende bezoekers.

De eerste honderd inschrijvers voor de Hibin Branchedag op 15 juni ontvangen gratis het Bouwkennis Marketingmagazine ‘Maximaal profiteren van de duurzame renovatieslag’. Bouwkennis stelt honderd exemplaren beschikbaar. Het thema van het blad sluit naadloos aan bij het thema van de Hibin Branchedag: ‘Duurzame kansen, van theorie naar praktijk’. Het magazine vertegenwoordigt een waarde van 99 euro./p>

Weergaven: 81

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+