BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ga met je infra en bouw collega's inhoudelijk aan de slag tijdens het Wegencongres 2013!

Op donderdag 26 september is het zover, dan treffen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de GWW sector elkaar tijdens het Nationaal Wegencongres.

Het Wegencongres 2013 bevat een aantal interessante sessies voor de bouw- en infraprof. Zo wordt een aantal ontbijtsessies gehouden voor Young Professionals in de bouw en infra, voor adviseurs en ingenieurs en voor regionale wegbeheerders.

Maxime Verhagen wordt als nieuwe voorzitter van Bouwend Nederland aan de tand gevoeld over vernieuwing en innovatie in de sector en Roland de Waal, concerndirecteur Wegen van Heijmans maakt een vertaling van innovaties naar een succesvolle business case en een rendabel product.
Harbert van der Wildt, directeur Infra en Infra Speciale Projecten, Ballast Nedam gaat tijdens het Wegencongres in op de voorwaarden voor optimale samenwerking.

Actief meedoen staat centraal
De ambitie van het Wegencongres is om bezoekers niet alleen te laten luisteren maar ook actief te laten participeren. Dit gebeurt tijdens de strategische oplossingssessies. Na de inleidende speeches kies je tweemaal een tafel. Aan iedere tafel staat een bestuurlijk thema centraal. Gedurende twee sessierondes, waarbij je eenmaal wisselt van tafel, volg je zo twee thema's naar keuze. Samen met vooraanstaande tafelleiders en vakgenoten ga je kennis en ervaringen delen, oplossingen genereren en nieuwe ideeën opdoen. Praktijk en inspiratie zijn gegarandeerd!

De sector staat voor een enorme uitdaging: innoveren om zo marktkansen te creëren. Mobiliteit en infrastructuur van de toekomst, dat is waar het om gaat!

Ben je geinspireerd geraakt? Meld je dan aan voor 24 augustus en ontvang ook nog eens
€ 200,- korting.

Weergaven: 153

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+