BouwProfs

De bouw online verbonden.

Als bewoner van een appartement, loft, flat, studio of maisonnette heb je te maken met medebewoners. Als er dan schade optreedt zoals vocht en schimmels  komt al snel de vraag naar boven wie hiervoor verantwoordelijk is. Welke invloed heeft het gedrag van je medebewoners gehad op het ontstaan van de schade in jouw appartement? Ben je zelf aansprakelijk of zijn de mede-bewoners en mede-eigenaren dit? Is de schade eigenlijk wel gedekt door de verzekering? En hoe los je deze schade op de juiste manier op? 

Dit uitgebreide handboek bevat 416 pagina's, is goed en snel leesbaar en volledig onafhankelijk opgesteld. De bouwfysica in appartementen gaat veel verder dan in woningbouw, het schadeverloop is divers. Dit handboek laat je zien hoe schade ontstaat en hoe je deze op de juiste wijze oplost en misschien belangrijker nog, hoe je schade voorkomt.

In dit handboek wordt ook dieper ingegaan op de mogelijkheden om een appartementsgebouw energie neutraal te renoveren, waar je rekening mee moet houden bij de nieuwbouw van een appartementencomplex en geeft veel tips om een appartement op de juiste wijze te beheren. Verder gaat dit handboek uitgebreid over verzekeringstechnieken en de rechten en plichten van de eigenaren en huurders van appartementen.

De auteur

Dit handboek is geschreven door Eddy H.J. Cruysberghs. Eddy is bouwpatholoog, docent bouwfysica, gediplomeerd deskundige, forensisch technisch expert, technisch raadsman en internationaal vochtexpert. Eddy heeft 28 jaar praktijkervaring en heeft meer dan 27.000 probleemgevallen opgelost.

Met dit handboek in de hand maak je vanaf nu altijd een correcte analyse en bespaar je zeer veel geld aan achteraf gezien nutteloze en onnodige werkzaamheden. Wil je weten welke onderwerpen dit handboek behandelt? Bekijk pagina 1, pagina 2 en pagina 3 van de inhoudsopgave.

BouwProfs organiseert ism Eddy Cruysberghs tevens de 1-daagse training Appartementen - Schade en gevolgen waarin de theorie van dit boek aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden wordt behandeld.

Per boek betaal je € 45,75 inclusief btw en exclusief € 6,- verzendkosten. Bestel vandaag nog het boek door ons een mail te sturen. We nemen dan contact met je op om de bestelling snel aan je te leveren.

Via BouwProfs kan je nog diverse andere interessante bouwboeken bestellen. Bekijk ze hier.

Weergaven: 2473

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+