BouwProfs

De bouw online verbonden.

Handboek isolatie en koudebruggen bij gebouwen.


Eindelijk is er een handboek waarmee je koudebruggen kunt begrijpen en aanpakken. 

Dit uitgebreide handboek telt 400 pagina’s, is goed en snel leesbaar en volledig onafhankelijk opgesteld.

Dit handboek, met 400 pagina's, beschrijft eenvoudige isolatie oplossingen voor renovatie, nieuwbouw, houtskeletbouw en industriebouw, rekening houdend met de bouwfysische eigenschappen, vochtproductie en vochttransport door het gebouw heen.

Bij het isoleren of na-isoleren van woningen dien je rekening met een aantal bouwfysische fenomenen te houden. Doe je dit niet dan kan de gevolgschade aanzienlijk zijn. Als je weet dat bepaalde isolatiematerialen vochtgevoelig zijn en dat vocht de lambdawaarde sterk beïnvloedt, is het verstandig hier rekening mee houden.

De manier van plaatsing en de keuze van het isolatiemateriaal hebben enorm veel invloed in het wel of niet realiseren van de te behalen minimale eisen naar isolatiewaarde en energieprestatie.

Het boek is geschreven door Eddy H.J. Cruysberghs. Eddy is bouwpatholoog, technisch expert en een internationaal gerenommeerd vocht- en isolatie expert. Op heldere wijze legt Eddy de waarheid rondom isolatie en koudebruggen bloot. Met dit handboek in de hand maak je vanaf nu altijd een correcte analyse en bespaar je zeer veel geld aan achteraf gezien nutteloze en onnodige werkzaamheden. Aanvullend op dit handboek geeft Eddy regelmatig een 1-daagse training voor bouwprofessionals over isolatie en koudebruggen bij gebouwen.

Per boek betaal je € 45,95 inclusief btw en verzendkosten. Bestel vandaag nog het boek in onze webshop Dubocasa.

Wil je snel koudebruggen, dauwpunt en oppervlakte temperatuur meten? Bestel dan bij ons ook de Gann Hydromette BL Compact.

Via BouwProfs kan je nog diverse andere interessante bouwboeken bestellen. Bekijk ze hier.

BewarenBewaren

Weergaven: 11065

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+