BouwProfs

De bouw online verbonden.Het Bouwbesluit is leidend als het gaat om het bouwen en renoveren van gebouwen.  Dit geldt dus ook als je een gebouw wilt gaan verduurzamen. Het Bouwbesluit schrijft voor aan welke eisen een gebouw moet voldoen als het gaat om energiezuinigheid en duurzaamheid. 

We isoleren onze gebouwen steeds beter. Een bijkomend gevolg hiervan is dat gebouwen ook steeds beter warmte vasthouden. Tel daarbij op dat er een trend is van langere perioden van aanhoudende hitte in de zomer en oververhitting van een gebouw ligt op de loer.

Om deze onwenselijke oververhitting tegen te gaan is de TOjuli als nieuwe en zeer belangrijke regel binnen het Bouwbesluit opgenomen. De TOjuli eis wordt uitgedrukt in een getal. Dit getal geeft het risico aan op temperatuuroverschrijding en wordt bepaald aan de hand van de koelbehoefte in de maand juli.  

De TOjuli is een aparte eis die gehaald moet worden om een omgevingsvergunning voor het bouwen te krijgen. Je ontwerp zal dus naast de BENG eisen ook aan TOjuli moeten voldoen.

Wil als professional weten hoe TOjuli in elkaar steekt? En wil jij weten hoe jij er voor zorgt dat jouw ontwerp en gebouw aan de TOjuli regel voldoet?

Docent ir. Rens ten Hagen legt het je binnenkort uit tijdens een 2,5 uur durende online Teams sessie. 


Rens ten Hagen is als hoofddocent verbonden
aan BouwProfs academie.

Rens is docent bouwkunde en Bouwfysica en
heeft expertkennis op het gebied van BENG  
en het Bouwbesluit.

Rens is tevens voorzitter van de NEN-commissie
Harmonisatie Woningkeur.

 

Na het bijwonen van deze online teams sessie van Rens ten Hagen kan je via ons online academie platform je opgedane kennis over TOjuli toetsen en verder aanvullen met het volgen van de online cursus TOjuli nader toegelicht. Deze online cursus is in het cursustarief inbegrepen.

De cursus TOjuli wordt continue geactualiseerd op basis van de nieuwste regels en inzichten. Je blijft dus zo altijd volledig op de hoogteJe ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging.

 

VOOR WIE IS DEZE ONLINE TEAMS SESSIE GESCHIKT?

Iedere professional die werkzaam is in de bouw en eigenaren van gebouwen die willen weten wat de TOjuli inhoudt en welke stappen gezet moeten worden om aan TOjuli te voldoen bij het ontwerpen en bouwen van een gebouw.

INSCHRIJVEN

Duur: 2,5 uur durende online sessie gegeven via Teams.

Prijs: € 95,- exclusief 21% btw

inclusief:

  • Hand-out in PDF van de behandelde sheets
  • Digitaal certificaat van deelname
  • Toegang tot de online academie (1 jaar) voor het volgen van de online cursus TOjuli nader toegelicht.

DEZE ONLINE TEAMS CURSUS WORDT GEHOUDEN:

maandag 4 juli: van 19.00 tot 21.30 uur

Heb je geen tijd om deze online sessie bij te wonen?

Geen probleem, je kunt een recent opgenomen teams sessie met de bijbehorende sheets in onze academie op een zelf gekozen moment bekijken. Geef aub bij aanmelding even aan dat je hiervan gebruik wilt maken.

 

Wil je deze online Teams sessie van Rens ten Hagen volgen? Meld je dan aan door ons een mail te sturen. (indien de link niet werkt kan je ook een mail sturen naar info@mfprodukties.nl)

Vermeld svp in je mail de voor- en achternaam van de persoon of personen die de online sessie  willen volgen en welke datum + tijdstip de voorkeur heeft. Wij nemen dan contact met je op om jouw plek(ken) te reserveren.

Wij kunnen deze Teams sessie ook in-company en volledig op maat geven. Bekijk hier de mogelijkheden.

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor de bouw en aanverwante sectoren. Bekijk hier het overzicht.

Klik hier als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe trainingen en data.

Weergaven: 330

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+