BouwProfs

De bouw online verbonden.

In-company bouwtrainingen van BouwProfs, gewoon op kantoor.

Wij geven indien gewenst onze bouwtrainingen ook in-company, gewoon bij jou op kantoor. Het voordeel hiervan is dat het minder tijd (en daarmee geld) kost dan wanneer diverse medewerkers naar een locatie ergens in het land moeten afreizen.

Hoe werkt het?
Het werkt eigenlijk eenvoudig. Jij geeft aan welke training je graag in-company wilt houden door ons een mail te sturen. Wij nemen vervolgens contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen uiteraard onze bestaande trainingen ook aanpassen mocht dit nodig zijn. En, we verzorgen ook complete maatwerk trainingen indien dit nodig mocht blijken te zijn.

Gezien het karakter van onze trainingen kan de groep per training uit maximaal 20 personen bestaan.


Meer weten?

Stuur ons een mail en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om je wensen verder door te nemen. 

Voor wie hebben we inmiddels al in-company trainingen verzorgd?

Gemeente Amsterdam: incompany training Isolatie en koudebruggen bij gebouwen voor de afdeling Handhaving Bouw, Milieu en Water.

Achmea: in-company training Vochtproblemen in Gebouwen voor alle NIVRE schade experts.

Woonstichting De Key Amsterdam: in-company training Vochtproblemen in Gebouwen en in-company training Isolatie en koudebruggen bij Gebouwen.

Woningcorporatie De Sleutels uit Leiden: in-company training Vochtproblemen in Gebouwen.

KBK Bouwgroep uit Volendam: in-company training Vochtproblemen in Gebouwen en in-company training Isolatie en Koudebruggen bij Gebouwen. 

Woningbouwvereniging Woonstede uit Ede: In-company training Vochtproblemen in Gebouwen voor de medewerkers van de afdeling Vastgoed Beheer.

Woningcorporatie Woonkracht10 uit Zwijndrecht: In-company training Vochtproblemen in Gebouwen voor de medewerkers van de afdeling onderhoud.

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+