BouwProfs

De bouw online verbonden.

Wat betekent de vernieuwing in de bouw voor jouw dagelijkse praktijk?

De stichting PostAcademisch Onderwijs start in januari 2014 een tweetal interessante opleidingen voor de bouw, te weten de netwerkopleiding Baanbrekers in de Bouw en de opleiding Milieu & Geluid.

Baanbrekers in de Bouw
De bouwsector is blijvend veranderd. Wensen van klanten en de maatschappij verscherpen, bouwmethoden veranderen en rollen en belangen verschuiven in de keten. Wat betekent deze
vernieuwing in je dagelijkse praktijk? Hoe kun je zelf invloed uitoefenen op deze vernieuwingen? Misschien heb je zelf wel ideeën die je in jouw praktijk wilt inbrengen. Welke ketenspelers heb je hierbij nodig?

Baanbrekers in de Bouw organiseert leertrajecten voor professionals die staan voor een veranderkundige opgave. Hiervoor biedt Baanbrekers in de Bouw een drietal leertrajecten aan: Leergang Baanbrekers in de Bouw (open inschrijving), incompany en individuele coaching door leercoaches of baanbrekers.

Kijk hier welk traject het beste aansluit bij de veranderkundige opgave waardoor jij in jouw organisatie uitgedaagd wordt.

 

Opleiding Milieu & Geluid
Een goede kennis van geluid en trillingen is noodzakelijk om bij te dragen aan het verminderen van hinder in de samenleving. Met de opleiding Milieu-Geluid leg je een stevige basis voor jouw werkzaamheden op het gebied van de akoestiek. De opleiding betreft een breed scala van aspecten zoals de fysische achtergronden, de wetgeving en de praktijk komen uitgebreid aan bod. 

Lees hier alle informatie over de opleiding Milieu & Geluid. 

Weergaven: 207

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+