BouwProfs

De bouw online verbonden.

Word jij ook een vastgoedprofessional met een streepje vóór?

Kennis van de lokale opgave en de context wordt steeds belangrijker voor vastgoedprofessionals in het publieke, semi-publieke en commerciële domein. Randvoorwaarde voor het realiseren van een gebouw (de stenen) is dat er zicht is op de gebruikers (het programma). Wat naast vastgoedkennis feitelijk nodig is om als commerciële partij te ‘overleven’, is een (nog) meer strategische én gebiedsgerichte aanpak.

Herken jij deze analyse? BouwProfs maakt je graag attent op de opleiding die leert hoe je in complexe gebiedsgerichte processen, strategisch kunt opereren. Deze opleiding is de Master of Urban & Area Development (MUAD), de opleiding voor de Nederlandse professionals in stedelijke en/of gebiedsontwikkeling, die werkzaam zijn bij een gemeente, woningcorporatie, adviesbureau, provincie, onderwijsinstelling, projectontwikkelaar, ontwikkelende bouwer of financiële instelling.

Partijen verbinden
Roosmarijn Peet is senior adviseur ICS adviseurs en volgt de MUAD opleiding. Als adviseur bij een bureau dat in opdracht van diverse klanten maatschappelijk vastgoed (her)ontwikkelt werkt Roosmarijn vanuit de drie G’s: Gebied-Gebouw-Gebruiker. "Om mijn kennis van gebouwen en gebruikers te verbreden naar een integrale gebiedsgerichte benadering ben ik sinds september de MUAD-opleiding gaan volgen" zegt Roosmarijn. "Dankzij de kennis en inzichten die ik bij de MUAD opdoe, ben ik beter in staat deze complexe processen te begeleiden en sturen en alle partijen op één lijn te krijgen. Dit helpt in alle fasen van het proces: ontwerp, realisatie en beheer & exploitatie van het maatschappelijk vastgoed. Mijn kernkwaliteit om partijen te verbinden komt zo nog beter tot zijn recht.”

Is je interesse gewekt? Kijk voor meer informatie op de website van MUAD of neem contact op met opleidingsmanager Rianne Zandee.

Weergaven: 160

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+