BouwProfs

De bouw online verbonden.

F.W.M. Liebregts
 • Man
 • Eindhoven, Noord Brabant
 • Nederland
Delen
 • BouwProfs nieuws
 • Discussies (28)
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De connecties van F.W.M. Liebregts

 • Etienne Oldeman
 • Michel Eek
 

De pagina van F.W.M. Liebregts

Vandaag op BouwProfs

F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Waarom wil bouwminnend Nederland niet of nauwelijks aan de Kalkhennep bouw? van Gerald Megens
"Bij een succesvol product of de ontwikkeling ervan zijn er 3 zaken belangrijk. Wat ik uit je verhaal begrijp is de (1) economische/financiële haalbaarheid niet het probleem omdat het kostentechnisch niet duurder is dan vergelijkbare materialen…"
27 Jun
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Verf verwijderen woning van Etienne Oldeman
"Silicaatverven zijn hoog alkalisch (PH 10 - 13). Deze zijn dus te verwijderen door de alkaliteit af te breken. Het afbreken doe je met een sterk zuur. En inderdaad zijn deze minerale verven dampopen en waarschijnlijk werd er 40 jaar geleden geen…"
22 Mrt 2017
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Tips gezocht om dikke coating met gebroken kiezelsteen van gevel te verwijderen. van Bert Uitterhoeve
"Boucharderen"
21 Mrt 2017
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Verf verwijderen woning van Etienne Oldeman
"Ook silicaatverven en minerale verven zijn te verwijderen door middel van zuren, het is een kwestie van ontkalken."
17 Mrt 2017
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Verf verwijderen woning van Etienne Oldeman
"Dan nog even over de methode om vast te stellen in welke mate een verfsysteem vochtdoorlatend is. Dit kan door metingen te verrichten. Er zijn daarvoor 2 methodes de gravimetrische en de electrolytische. Bij gravimetrisch meten zou je een van de…"
15 Mrt 2017
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Verf verwijderen woning van Etienne Oldeman
"Als het systeem er al 40 jaar geleden op is gezet en iemand (?) heeft de conclusie getrokken dat het een NIET dampdoorlatende verf is dan kan het niet anders dan dat dit ergens op gebaseerd is. Maar stel dat er 40 jaar geleden een chloorrubberverf…"
15 Mrt 2017
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Verf verwijderen woning van Etienne Oldeman
"Verf verwijderen door middel van een zuurgeactiveerde afbijt lijkt me een van de vele betaalbare mogelijkheden. De kozijnen e.d. afplakken, middel aanbrengen, lang in laten werken en daarna met hogedruk water de verf er af stralen. Je kunt ook…"
14 Mrt 2017
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie In de slaapkamer van een huurder treffen we continue witte vetachtige stof aan. Wat kan dit zijn? van BouwProfs Redactie
"Normaal gesproken is een kristallijn poeder geen vetachtige stof, dus dit is enigszins tegenstrijdig. Van belang is om te weten of de witte vetachtige stof zich voordoet op alleen geschilderde onderdelen of op alle materialen. Bij het gebruik van…"
7 Jul 2015
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Aannemer vs onderaannemer, wie is aansprakelijk en wie geeft garantie? van BouwProfs Redactie
"De hoofdaannemer blijft aansprakelijk"
4 Apr 2014
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Moet iedere gemeente een wethouder Vastgoed krijgen? van Michel Eek
"Persoonlijk denk ik dat dit per gemeente echt anders is. Volgens mij is het nu zo dat er bij elke gemeente wel een wethouder het vastgoed in zijn portefeuille heeft. Wat doe je dan met gemeentes waar maar twee wethouders zijn ? Soms is vastgoed en…"
24 Feb 2014
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Hoe voorkom ik vochtig kaphout op een onverwarmde zolderruimte? van jaap leeuw
"Hout wat niet langer dan 6 maanden zodanig vochtig is dat het vezelverzadigingspunt wordt behaald gaat niet rotten. Dus als de ventilatie goed is, is er ook geen enkel risico op houtrot tengevolge van vocht. De meeste houtsoorten…"
19 Sept 2013
F.W.M. Liebregts heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
17 Sept 2013
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie gezocht schimmelexpert van Eric Beckman
"Als er nog steeds schimmels ontstaan is er 100% zeker sprake van vocht, pas al het vocht is verdwenen drogen de schimmels uit."
17 Sept 2013
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Vraag over het strooien van metaalzand op vers beton. van BouwProfs Redactie
"Bij beton van 2 maanden is de alkaliteit aan de oppervlakte een stuk lager dan bij vers beton. Vers beton heeft een hoge Ph die de eerste 30 dagen voorkomt dat er roest ontstaat, een soort passiveringslaagje zal de eerste tijd voorkomen dat er roest…"
2 Jul 2013
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Failliete aannemer wil werkzaamheden onderbrengen in andere bv, wel of niet mee in zee gaan? van Jeroen Bollen
"Afhankelijk van de situatie zou ik er dus wél voor kiezen om met deze aannemer onder voorwaarden in zee te gaan, hij kent het werk waarschijnlijk geheel, een andere aannemer inschakelen op een laat tijdstip kost veel tijd en er zit bovendien…"
2 Jul 2013
F.W.M. Liebregts heeft gereageerd op discussie Zijn er betonsoorten waar mos goed op groeit? van BouwProfs Redactie
"Op alle beton gaat op een bepaald moment mos groeien. Dit hangt ondermeer af van de alkaliteit op het oppervlakte. Er zijn meerdere factoren die bepalen in welke mate er afname van alkaliteit is.   Bij beton wat al een groot aantal…"
18 Jun 2013

Profielgegevens

Werkzaam bij:
Liebregts
Functie:
DGA
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.liebregts.com
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
chemie, hout, verf, duurzaamheid

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 12 Januari 2010 om 11.01 zei BouwProfs Redactie...
Geachte heer Liebregts,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik een aantal tips op papier gezet voor je. Zodat u direct het meeste uit je deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht u nog over een pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken nog persoonlijker en effectiever is mijn ervaring.

Ik wens u bijzonder veel plezier toe in onze groep.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+