BouwProfs

De bouw online verbonden.

Henk Voogt
  • Man
  • Hoensbroek, ZL
  • Nederland
  • bouw
Delen

Discussies van Henk Voogt

na 40 jaar toch omslag energiezuinig ( of beter) bouwen?

Gaan we het nu serieus opnieuw proberen? Na 40 jaar toch een omslag?Bijna 40 jaar geleden ( begin jaren 70) waren er al diverse projecten die hun tijd ver vooruit waren. In deze jaren waren er…Doorgaan

Started 8 Okt 2018

 

De pagina van Henk Voogt

Vandaag op BouwProfs

Henk Voogt heeft een foto geplaatst
15 Nov 2018
Henk Voogt heeft gereageerd op blogbijdrage is het kantelpunt voor gasloos bouwen en wonen bereikt? van BouwProfs Redactie
"Een kantelpunt is het zeker, daar is iedereen wel van overtuigd. Maar over welk kantelpunt men dan spreekt is niet helemaal duidelijk. De voorstanders hebben het alleen maar over terugdringen CO2 uitstoot en onafhankelijk worden van…"
4 Nov 2018
Henk Voogt heeft gereageerd op blogbijdrage Training vochtproblemen bij gebouwen, wat zijn de oorzaken en hoe lossen we ze op? van BouwProfs Redactie
"Wat later een reactie door persoonlijke omstandigheden, maar de training van 23 oktober door dhr. Eddy Cruysberghs als zeer leerzaam ervaren. Ook de manier waarop e.e.a. gepresenteerd wordt is dusdanig dat je er wat een hebt in de praktijk. Ik had…"
29 Okt 2018
Discussie geplaatst door Henk Voogt

na 40 jaar toch omslag energiezuinig ( of beter) bouwen?

Gaan we het nu serieus opnieuw proberen? Na 40 jaar toch een omslag?Bijna 40 jaar geleden ( begin jaren 70) waren er al diverse projecten die hun tijd ver vooruit waren. In deze jaren waren er ouderen, maar ook jongeren die nu naam hebben gemaakt ( ik noem hierbij bijvoorbeeld architect Hans Hammink en de groep van 20 enthousiaste mensen die in het project Almere Buiten hun idee mochten verwezenlijken.)Ook ikzelf was hierbij betrokken, hoofdzakelijk als sponsor, maar ook geïnteresseerd als…Lees verder...
8 Okt 2018
Henk Voogt heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
26 Sept 2018
BouwProfs Redactie heeft een reactie achtergelaten voor Henk Voogt
"Beste Henk, Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed.  Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen.…"
25 Sept 2018
Henk Voogt is nu lid van BouwProfs
25 Sept 2018

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Interland Bouwbegeleiding en Advies
Functie:
eigenaar/zzp
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.interland-bouw.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Na 40 jaar in de bouw, gestart met import en plaatsing van zwaar geïsoleerde systeemwoningen in houtskeletbouw ( tot 4 verdiepingen in systeem zelf, voldeed in 1974 al aan de isolatie-eisen die golden tot 2010, dus tijd -helaas te- ver vooruit) gestart met speciale gevel-elementen. Daarnaast ook speciale geluidwerende ramen en deuren ontwikkeld (octrooi) Afnemers waren o.a. Grolsch, AB Inbev, Brand's Brouwerijen en ook diverse grotere en kleinere aannemers. Onze producten zijn te vinden van Schiermonnikoog tot Vaals, en van Enschede tot Vlaardingen. Na 40 jaar zonder onderbreking nu wat kalmer aan en meer gericht op advies en begeleiding. In deze jaren veel ervaring opgedaan met diverse vormen van bouw, en de daarbij gevraagde hoge ( thermische en geluid-technische) isolatiewaarden, de toepassing van gevelelementen en constructieaanpassingen.

De foto's van Henk Voogt

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 September 2018 om 14.38 zei BouwProfs Redactie...

Beste Henk,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs.

BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig trainingen voor bouwprofessionals, onder andere op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en duurzaam en biobased bouwen. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+