BouwProfs

De bouw online verbonden.

Hilco Broekman
  • Drenthe
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (2)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Hilco Broekman

Lage luchtvochtigheid in een energiezuinige woning, wie heeft een oplossing?
47 antwoorden 

Wij hebben vorig jaar 9 stuks energie zuinige en energie neutrale koloniewoningen in Frederiksoord en Wilhelminaoord gebouwd. (zie www.koloniewoning.nl )De…Doorgaan

Tags: warmtepomp, energiezuinig, luchtvochtigheid

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Albert J. Boom (RekenService) 25 Jun 2013.

 

De pagina van Hilco Broekman

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Bouwbedrijf Broekman vof
Functie:
firmant
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.bouwbedrijfbroekman.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
energiezuinig en energieneutraal bouwen
project Koloniewoning van de Toekomst

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 21 April 2013 om 9.30 zei Michel Eek...

Hallo Hilco,

enige tijd geleden heb je een vraag gesteld op BouwProfs waar heel veel reacties op zijn gekomen. Ik lees dat sommigen zich afvragen of je iets gehad hebt aan de tips. Misschien wel zo leuk en correct om even een reactie te geven aan alle collega bouwers die meegedacht hebben over een mogelijke oplossing voor jouw vraagstuk inzake lage luchtvochtigheid in een  energiezuinige woning.

De discussie vind je hier.

Hartelijke groet,

Michel Eek
uitgever BouwProfs

Op 6 April 2013 om 15.53 zei Michel Eek...

Beste Hilco,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+