BouwProfs

De bouw online verbonden.

Mathilde Wansdronk
  • Vrouw
  • Rotterdam
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (24)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Mathilde Wansdronk

Vandaag op BouwProfs

Mathilde Wansdronk heeft gereageerd op discussie Wie heeft een verklaring voor het aftekenen van leidingen in een Ytong wand? van Mike van Zutphen
"Mee eens met bovenstaande. Het lijken watervlekken. Kijk eens goed naar de gevel ... of naar de ruimte daarboven (misschien een lekkende waterleiding, afvoer of verwarming)? De metingen geven nu wellicht geen waarden, omdat het zo warm is geweest en…"
24 Aug 2018
Mathilde Wansdronk heeft gereageerd op discussie na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet? van Jan Bechtold
"Hoi Jan, Hoe meer isolatie, hoe meer vertraging van warmte of koude die kant op. Maar ook, stralingswarmte wil ergens zijn warmte in kwijt, bij voorkeur in massa. Dus aan de warme kant is massa (van muren, vloeren en mensen) welkom. groet, Mathilde"
11 Mrt 2018
Mathilde Wansdronk heeft gereageerd op discussie na-isoleren van een spouwmuur die al gevuld is met thermo hr++ korrels, zinvol of niet? van Jan Bechtold
"Hoi Jan, De massa van je muur werkt mee om je warmte op te slaan (die gaat dan ook weer stralen), dus isoleren aan de binnenzijde zou ik niet aanbevelen om die reden. Goed plan om alles in het plafond te stoppen, dat heb ik ook, alleen dan niet…"
6 Mrt 2018

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Ekodomus
Functie:
bouwkundige
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.ekodomus.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
komt later

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 21 Maart 2012 om 9.14 zei Michel Eek...

Beste Mathilde,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken we actuele bouwthema's en beantwoorden we vragen die collega's uit de bouw aan elkaar stellen.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+