BouwProfs

De bouw online verbonden.

Mike van Zutphen
  • Veghel
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (4)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Mike van Zutphen

Wie heeft een verklaring voor het aftekenen van leidingen in een Ytong wand?
5 antwoorden 

Op een niet dragende binnenwand van Ytong tekenen enige tijd na oplevering in de hoek van…Doorgaan

Tags: ytong binnenwand, vocht

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Mathilde Wansdronk 24 Aug 2018.

 

De pagina van Mike van Zutphen

Vandaag op BouwProfs

Mathilde Wansdronk heeft gereageerd op discussie Wie heeft een verklaring voor het aftekenen van leidingen in een Ytong wand? van Mike van Zutphen
"Mee eens met bovenstaande. Het lijken watervlekken. Kijk eens goed naar de gevel ... of naar de ruimte daarboven (misschien een lekkende waterleiding, afvoer of verwarming)? De metingen geven nu wellicht geen waarden, omdat het zo warm is geweest en…"
24 Aug 2018
Mike van Zutphen heeft gereageerd op discussie Wie heeft een verklaring voor het aftekenen van leidingen in een Ytong wand? van Mike van Zutphen
"Beste Nanno, De leidingen zijn met Ytong filler dichtgezet. Voordat de eindlaag is aangebracht is er een meslaag aangebracht en uitgehard. De leidingen zijn voldoende diep aangebracht, maar ook wanneer deze minder diep zitten levert dit doorgaans…"
24 Aug 2018
peter van de burgt heeft gereageerd op discussie Wie heeft een verklaring voor het aftekenen van leidingen in een Ytong wand? van Mike van Zutphen
"Het zou kunnen zijn dat tijdens het boren van de doorvoer van de elektra leiding, er wapening is geraakt in de breedplaat, door regenweer tijdens de bouw kan de ondergrond met roest besmet zijn. Als dit niet wordt behandeld voor het spuiten zal dit…"
24 Aug 2018
BouwProfs Redactie heeft gereageerd op discussie Wie heeft een verklaring voor het aftekenen van leidingen in een Ytong wand? van Mike van Zutphen
"Reactie van Max De Ruiter via Facebook:  Helemaal met Nanno eens, ziet er uit als oxidatie vlak onder de afwerking"
21 Aug 2018
BouwProfs Redactie heeft gereageerd op discussie Wie heeft een verklaring voor het aftekenen van leidingen in een Ytong wand? van Mike van Zutphen
"Reactie van Nanno Koerts via Facebook: Is er ook bekend waar deze leidingen mee dicht gezet zijn? Is er primer gebruikt voor het spackspuitwerk? Heeft er voldoende ruimte tussen gezeten van dichtzetten leidingen en spuitwerk? Wat voor…"
21 Aug 2018
Discussie geplaatst door Mike van Zutphen

Wie heeft een verklaring voor het aftekenen van leidingen in een Ytong wand

Op een niet dragende binnenwand van Ytong tekenen enige tijd na oplevering in de hoek van de hal de elektraleiding zich af op de afwerking van de wand (spackspuitwerk).De wand grenst hier aan een buitengevel nabij de voordeur. Niet alleen de leiding maar ook de inkeping in de de wand voor het invoeren van de leidingen vanuit de vloer (V-vorm) is te zien, alsmede het kunststof…Lees verder...
20 Aug 2018

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen
Functie:
Projectleider
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.herpenbouw.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Projectleider nieuwbouw in seriematige woningbouw, utiliteitsbouw en appartementencomplexen.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 December 2014 om 12.06 zei Michel Eek...

Beste Mike,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

We vinden het leuk om wat meer over je te weten te komen. Dus laat iedereen weten wie je bent en voor welk bedrijf je werkt. 

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een blog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+