BouwProfs

De bouw online verbonden.

Het CPO project WonenaandeKreek in Oud Beijerland is op zoek naar professionals die voor het vervolg een rol zouden kunnen spelen. Inmiddels is een serie architecten uitgenodigd om zich aan te bieden. Naast een bouwprof zoekt men tegelijk of apart een oplossing voor de achtervang.

WonenaandeKreek zoekt een innovatieve bouwprof, architect, aannemer, investeerder die een goed gevoel krijgt bij en een visie heeft op:

  • De grote uitdaging om met 20 deelnemers samen te ontwerpen.
  • De prijsstelling te bewaken, waarmee CPO zich ook onderscheidt.
  • Het benutten van alle haalbare kansen die opdrachtgever zoekt bij het innovatief ontwikkelen van een duurzaam en toegankelijk gebouw.
  • Een uiterst duurzaam ontwerp op het gebied van energie, materiaal en sociale samenhang dat tenminste voldoet aan de EPC eisen van 2020.
  • Een 100% levensloop bestendig ontwerp.
  • Het toepassen van de modernste domotica.
  • Het gebouw in samenhang met de locatie en de omgeving van Poortwijk III Oud-Beijerland.
  • Het ontzorgen van de opdrachtgever door te werken met een tender, een bouwteam of keten waarin alle benodigde disciplines van ontwerp tot garantie na oplevering in deelnemen.
  • Het werken met een begroting waarin uitgaven, inkomsten en marge een open boek zijn voor de opdrachtgever.
  • Innovatieve ideeën die hier nog niet in meegenomen zijn.

We beseffen dat we veel vragen. We beseffen ook dat ze passen bij deze tijd.

Let op: het gaat echt niet om het leveren van een muur of zonnepaneel. Begrijp je wel wat we zoeken, reageer dan!

Weergaven: 1976

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Zijn alle architecten al definitief uitgenodigd? 

www.bongersarchitects.nl

Nou, graag natuurlijk!

Ik was (24 jaar geleden) al ecologisch toen het woord duurzaam nog gewoon "lang meegaan" betekende en met voorgespannen strobalen, de hefschuur, de eco-campus en veel andere innovaties al jaren als eerste of in elk geval heel  vroeg schaap over vele dammen.

Ga gerust wat verder dan de EPC-eisen van 2020. Zorg dat we de nutsbedrijven eigenlijk niet eens nodig hebben. Maar vooral: GEZOND bouwen. Natuurlijk ventileren en investeren in een goede gebouwschil eerder dan in apparaten.

Michaël de Vos,

www.devosarchitecten.nl

055-5051155

Wij als fabrikant(ORCON) van ventilatiesystemen kunnen met de mensen meedenken hoe ze het beste kunnen ventileren. dit kan d.m.v. berekeningen en meedenken in concepten.

met vriendelijke groet,

Orcon Thimo kersten.

Ik ben geen architect, aannemer of investeerder.  Ik ben wel een innovatieve bouwprof, met ruim 25 jaar ervaring in alle kaderfuncties van het uitvoerend bouwbedrijf. De laatste jaren met name Design & Build,  met LEAN aspecten. Bouwprojecten op een innovatieve wijze ontwikkelen en gestalte geven, is en blijft een schitterend gebeuren. Bij voorkeur op basis van integraal ontwerpen, in goede samenwerking met even innovatieve uitvoerende organisaties.

Willen jullie dit project met uitgewerkt bestek en tekeningen openbaar / onderhands aanbesteden, hoef je me niet te benaderen.

Met vriendelijke groet,

Leo van de Wal

CBT-BOUW

GSM 06 13139707

Dit is een interessant en uitdagend project. Belangrijk is wel een goede coördinatie tussen de diverse partijen en een goede onderhandelaar. Ik zou graag deze uitdaging op mij nemen. Voor mijn achtergronden zie   http://nl.linkedin.com/in/gerritvandijk/

Beste mensen van "Wonenaandekreek",

Ik denk dat in zoals in het CPO zoals jullie aangeven, en de duurzaamheidseisen die worden gesteld ik jullie zou kunnen versterken als projectbegeleider, projectregisseur. Omdat disciplines die bouwen, architecten, constructeurs en installatieadviseurs niet moeilijk te vinden zijn, worden er vaak bedrijven aangetrokken die iemand kent. Voordeel ervan is dat je een gedeelte van de bouwketen hebt ondervangen echter is het belangrijk voor het eindresultaat dat alle disciplines samenwerken. Anders volgt er een treurig eindresultaat.

Omdat het regisseren en begeleiden van ver- en nieuwbouw met bijvoorbeeld gemeentelijke en met grote groepen opdrachtgeversvoor mij geen onbekende taak is denk ik dat ik jullie kan versterken. Ook kan ik jullie versterken met de nodige bouwkundige en installatietechnische kennis en het uitleggen en verwoorden van processen binnen de bouw.

Graag kom ik met jullie in contact om mijn werkzaamheden toe te lichten en in samenspraak te bekijken of ik jullie kan versterken.

Graag had ik jullie doorverwezen naar mijn website, echter is die op dit moment "in verbouwing" en wordt er hard gewerkt aan de nieuwe site.

Met vriendelijke groet,

Dennis van der Laan

 

xyzSOLUTION

Ing. D. (Dennis) van der Laan

Stevinstraat 20

1171 XX Badhoevedorp

t: +31 (0)20 260 08 53

m: +31 (0)6 14 18 71 62

e: dennis@xyzsolution.nl

LS,

wat een zorgvuldige wijze van werken. Ik zou mijn bureau en mijzelf graag aan u willen voorstellen.

Het lijkt mij een mooie kans om te bewijzen dat deze nieuwe intelligente samenwerkingsvormen ook goed kunnen gaan. Los van alle architectuur, techniek, mogelijkheden, onmogelijkheden, eisen en wensen.

Gelet de voor mij toch beknopte beschrijving van de invulling zou ik graag in een kennismakingsgesprek nader willen aftasten of ik pas bij hetgeen u voor ogen heeft.

met vriendelijke groet,

Paul Kruse

www.archivice.nl

Het ziet er goed uit om het traject (met ambitie) op deze manier in te gaan.

Voor mij is het haast een thuiswedstrijd vanuit Numansdorp.

Kijk eens op mijn website: www.hoonum.nl

Voor meer info kun je gerust bellen.

m.vr.gr. Johan 't Hooft - HooNum BV

Hallo,

Wij hebben binnen ons samenwerkingsverband (MONO), alle expertise (architect, interieurarchitect, constructeur, adviseur levensloopbestendigheid, adviseur duurzaamheid, financieel adviseur) vertegenwoordigd, waar jullie om vragen. Bovendien kunnen wij de ontwikkelingsfase zelf voorfinancieren, hetgeen bij adviseurs zeker geen vanzelfsprekendheid is!

Ik ben graag bereid mezelf bij jullie te introduceren om te ontdekken of jullie van mening zijn, dat wij de perfecte samenwerkingspartners zouden kunnen worden. Deze overtuiging heb ik op voorhand namelijk wel.

Ik verneem graag van jullie!

Vriendelijke groeten,

Maarten Kamp

MONO Wonen

M: 06  - 49 306 305

E: maarten@monowonen.nl

Als Bouwbioloog staat bij het Gezond Wonen voorop. Ondersteuning en begeleiding van de verandering in denkwijzen, zijn volgens mij het belangrijkste om tot een goed eindresultaat te komen.

Verwacht van mij geen bestekken en uitgewerkte tekeningen maar onderbouwd advies gebaseerd op de beginselen van de Baubiologie.

Richard Bruijne

Bouwbioloog IBB/IBN

www.woonbiologie.eu

076-5032430

Als bouwkundig werkvoorbereider heb ik mijn sporen verdiend op succesvolle en complexe projecten, zowel in binnen als buitenland.

Flexibel en projectmatig werken zit in mijn DNA.

Ik ben klantgericht zonder daarbij de belangen van mijn wekgever ui het oog te verliezen.

Graag zou ik jullie assisteren met dit interessante project en kijk uit naar jullie reactie op dit voor ons beiden aantrekkelijke voorstel.

Zie mijn LinkedIn profiel voor mijn vaardigheden en ervaring.

Met vriendelijke groet,

Dick Ottervanger

LS,

Als specialist in nieuwbouw en ouderenhuisvesting te Barendrecht zou ik graag betrokken worden bij dit project.

Ik kan de deelnemers begeleiden en adviseren bij het ontwerp en daarbij de plattegronden toetsen aan de toekomstige woon- en eventuele zorgbehoefte. Door de scheiding van wonen en zorg zullen de deelnemers langer thuis moeten blijven wonen, waarbij de eventuele zorg door een zorginstelling of particuliere zorgverlener verleend moet gaan worden. Belangrijk is dat ook de thuiszorg aan bepaalde Arbo-eisen moet voldoen, waarbij sommige deelnemers in de toekomst te maken gaan krijgen met extra hulpmiddelen, die in de woning gebruikt moeten gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele tillift etc. 

Voor de deelnemers is het belangrijk dat de plattegronden ook vanuit dat oogpunt beoordeeld gaan worden. Niets is vervelender dan achteraf te moeten constateren dat de slaapkamer bijvoorbeeld net iets te smal is voor deze tillift, waardoor de partner naar een andere slaapkamer wordt verbannen. Dit is 1 van de vele punten waarop ik namens de deelnemers de plattegronden kan beoordelen.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in de verkoop en kopersbegeleiding van nieuwbouwprojecten en kan de deelnemers adviseren en behulpzaam zijn bij de zoektocht naar medebewoners.

Ook kan ik namens de bewoners zitting nemen in een bouwteam en hen zowel tijdens de bouw als ook bij de oplevering van het project ter zijde staan.

Graag zou ik een afspraak maken om te kijken op welke manier ik u bij dit project kan adviseren en begeleiden. Hiertoe kunt u contact met mij opnemen op 06-47166196 of via e-mail: bianca@top-og.nl

Kijk ook eens op mijn website www.top-og om een indruk te krijgen van mijn werkzaamheden

Ik hoop op korte termijn verder van u te mogen horen.

Met vriendelijke groet,

Bianca Sabel

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+