BouwProfs

De bouw online verbonden.

Gert van Dorsten heeft in de linkedin subgroep Duurzaam Bouwen van BouwProfs de volgende vraag gesteld:

"Ik ben de mogelijkheid aan het onderzoeken om grootschalig huurwoningen te realiseren op basis van het 0 energie concept. Ik ben op zoek naar informatie over bouwsystemen, subsidie mogelijkheden etc. Wie kan mij informeren of kent iemand die er veel van af weet?"

Heeft u tips voor Gert? Geef ze door op BouwProfs.

Weergaven: 2034

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Beste Gert,

 

VDM woningen in Drogeham (Friesland) heeft hier ervaring in. 

 

Groet Foppe Hoekstra

Beste Gert,

 

Ik zou je daarbij van dienst kunnen zijn. Met de produkten die ik importeer en de expertise van mijn bedrijf en aan ons gelieerde bedrijven kunnen we een totaalpakket voor je leveren.

 

Gr.

 

Wil Rolink

www.geotechnieknederland.nl

Hallo Gert,

 

Ik ga 4 februari as een bezoek brengen aan de bouw van een "nullenergie stadt" in Bad Aipling (Dlnd).

Ik ben op het spoor gezet door de directeur van de van der Leij groep, dhr. Rob van der Leij sr. Zij zijn gevestigd in Amsterdam. 020 6360346 http://www.vdleij.nl

Hierbij de link naar de website van de ontwikkeling in Bad Aipling.

http://www.bo-wohnungswirtschaft.de/badaibling.php

 

Succes en ik hoop dat je er wat aan hebt.

Peter Weppner

 

 

Seinen projectontwikkeling BV te Leeuwarden

Neem eens contact op met VIBA EXPO 0736216943 in 's Hertogenbosch of Groningen.

Daar weten ze prima te adviseren en behalve architecten ook andere ervaren adviseurs te noemen.

Verder wil in deze tijd iedereen zich wel graag aanmelden om een rol te mogen spelen bij zo'n opgave.

 

Kijk eens op: www.plugenplaywoning.nl

 

Beste Gert, wij hebben inmiddels enige jaren ervaring in het realiseren van dergelijke energie 0 projecten, zowel in de koop als de huursector. Dit doen wij op basis van verschillende concepten, je kiest het beste concept voor de betreffende lokatie en opdrachtgever / koper. Je kunt altijd een kijkje nemen op onze site www.vdm.nl of natuurlijk rechtstreeks contact met mij opnemen Bert van der Beek . We informeren je dan graag over de diverse mogelijkheden binnen woningbouwprojecten.
Dag Gert, Klinkt goed...ik ben je vanuit het programma EnergieSprong graag van dienst....er is al veel kennis beschikbaar rondom dit thema wat nog niet goed ontsloten is....ik denk dat ik je wel wat richtingen kan meegeven die nodig zijn voor een dergelijk onderzoek....dat is niet alleen van technische aard....technisch kan eigenlijk heel veel....ik vermoed dat je echter tegen nog een aantal andere problemen/uitdagingen aanloopt. Bel me anders voor een afspraak 06-20967748.

Groeten, Jan Willem van de Groep

Hallo Gert

0 energie? mmmm waar komt de (betaalbare) energie vandaan voor verwarmen ventileren en warmwater? (plm 25%)

Ik heb in de  praktijk gebracht een basic betaalbare bouwmethode met een hoog C2C gehalte, bijna 0 belasting voor de leefomgeving, daar doe je het uiteindelijk voor. Kijk eens op www.schonewoning.nl en/of www.abc2c.nl

Groeten van:

Maarten Wiersma.

Beste Gert,

 

In tegenstelling met de meeste hieronder en hierboven die zichzef promoten: neem contact op met Christoph Maria Ravensloot. Je vindt hem wel via Linked In. Hij heeft veel ervaring met 0-energiewoningen en is een lopende catalogus van oplossingen.

 

Arthur Hilgersom, Delft

Beste Gert,

 

W/E adviseurs is al vanaf 1979 bezig met energetische concepten voor de (woning)bouw en het lijkt me dus goed als u eens contact met ons opneemt voor een kennismakingsgesprek. We zijn een adviesbureau op het gebied van bouwfysica en duurzaam bouwen.

U denkt wellicht dat het nog te vroeg is om met ons in gesprek te gaan, maar een goede begeleiding van het ontwerpproces en de keuzes die daarbij worden gemaakt, zorgen in de meeste gevallen uiteindelijk voor een hogere plankwaliteit en lagere kosten (integrale benadering van het bouwproces).

 

Zie www.w-e.nl voor contact gegevens en meer informatie over ons bedrijf.

 

Groeten,

Daniël Tulp

www.GB4All.com realiseert zelfvoorzienende, modulair uitbreidbare en betaalbare gebouwoplossingen voor de buitenlandse markt. Inmiddels zijn we het concept ook aan het vertalen naar de binnelandse markt, waarbij de woningen voldoen aan het NL-bouwbesluit.

 

Hans Olthaar

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+