BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ineke Adriaanse
  • Vrouw
  • Zuidlaren, Drenthe
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Ineke Adriaanse

Vandaag op BouwProfs

Ineke Adriaanse heeft gereageerd op discussie Welke alternatieven zijn er voor de traditionele opbouw van een gewapende betonvloer? van Ben Spenkelink
"Ik ben benieuwd hoe Martien dat ziet. Je kunt de vloerverwarming niet in de schuimbeton leggen, alleen al omdat schuimbeton geen weerstand tegen puntbelasting heeft en dus niet als afwerklaag kan worden gezien. Je zult de vloerverwarming op de…"
5 Dec 2020

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
De Timmervrouw
Functie:
directeur/ eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.detimmervrouw.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik werk voornamelijk in opdracht van particuliere opdrachtgeefsters/ -gevers en houd me als eenpitter bezig met ontwerp en uitvoering van verbouwingen, zoals badkamers, zolderverbouwingen, op- en aanbouwen, onderhoudswerk etc. Daarnaast verhuur ik mezelf incidenteel aan andere aannemers om voeling met de reguliere bouw te houden en mijn vaardigheden op dat gebied te onderhouden.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 27 Juni 2012 om 10.24 zei Michel Eek...

Beste Ineke,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs volgen op je mobiele telefoon via onze mobiele website
En BouwProfs is uiteraard ook te volgen op FacebookTwitter en Google+

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+