BouwProfs

De bouw online verbonden.

b.van der laan
  • Sint jacobiparochie
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen op Facebook MySpace

De connecties van B.van der laan

  • Michel Eek

Discussies van b.van der laan

ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen.
18 antwoorden 

graag reactie! vriendelijke groet Brenda van der Laan interieurarchitect BNI.Doorgaan

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Peter van den Ende 29 Jun 2014.

 

De pagina van b.van der laan

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Brenda van der Laan Interieurarchitect BNI
Functie:
directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.brendavanderlaan.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Duurzame tijdloze interieurs met de gebruiker als uitgangspunt. Ook lowbudget en experimentele interieurs. Houw van een uitdaging.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 24 Juli 2014 om 13.08 zei BouwProfs Redactie...

Beste mevrouw Van der Laan,

Bedankt voor uw reactie op onze discussie "Architecten hebben last van zelfoverschatting". U had een aparte discussie aangemaakt om te reageren. Deze discussie hebben wij verwijderd en uw reactie hebben wij vervolgens in de betreffende discussie gezet. U kunt deze hier teruglezen.

Bedankt nogmaals voor uw reactie.

Hartelijke groet,

Michel Eek - Uitgever

Op 6 April 2013 om 15.31 zei Michel Eek...

Beste B. van der Laan,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+