BouwProfs

De bouw online verbonden.


Ben jij bouwkundig onderlegd, beschik je over een gemiddelde basiskennis van bouwfysica en wil je jouw kennis grondig opfrissen en verdiepen? Volg dan deze 2-daagse verdiepingscursus bouwfysica.

Tijdens deze twee dagen krijg je meer inzicht hoe de theorie van bouwfysica werkt binnen de gebouwde omgeving. Je leert deze kennis om te zetten naar praktische oplossingen voor bouwfysische uitdagingen binnen gebouwen.

Aan de hand van een praktijkcase (een klein lokaal kerkje ergens in Nederland) leer je aan welke knoppen je moet draaien om een gebouw bouwfysisch onder controle te krijgen en te houden. Tijdens de cursus maak je met behulp van rekentools diverse berekeningen. Denk hierbij onder andere aan geluidsabsorptie, RC waarde en damp diffusie.

In deze cursus wordt veel aandacht besteed aan de theoretische werking van bouwfysica. Want... als je weet hoe de theorie werkt krijg je dieper inzicht in de uitkomsten van je berekeningen. Hiermee herken je sneller mogelijke fouten en aandachtspunten. Ook ben je daardoor beter in staat deze juist te beoordelen en te corrigeren. 

Behalve de theorie staat ook de praktijk van bouwfysica centraal tijdens deze twee dagen. Je krijgt tips & tricks om bouwfysische aandachtspunten vanuit de berekeningen op de juiste wijze te corrigeren.

Deze cursus wordt gegeven onder de bezielende leiding van
ir. Rens ten Hagen.

Rens is als docent Bouwfysica verbonden aan het AVB (Academie voor Bouwkunst) en als docent Bouwkunde verbonden aan diverse opleidingsinstituten waaronder het Normplan).

Rens is tevens voorzitter van de NEN-commissie Harmonisatie Woningkeur en voorzitter van de CETIGO examencommissie

VOOR WIE IS DEZE CURSUS GESCHIKT?

Professionals uit de vastgoed en bouwsector, architecten, gebouweigenaren en beheerders die hun kennis over bouwfysica willen verdiepen zullen deze cursus als zeer leerzaam en nuttig ervaren.

INSCHRIJVEN

Duur: Tweedaagse cursus die duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur, inclusief lunch.

Prijs: € 525,- inclusief lunches, hand-out in PDF, rekentools en certificaat van deelname. Exclusief 21% btw.

Per cursus hebben we maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Alle accommodaties waar we deze  cursus geven hebben een Corona protocol opgesteld waarmee de cursus op een veilige manier gegeven wordt.

De 2-daagse verdiepingscursus bouwfysica staat gepland voor:

 

Leusden - Van der Valk hotel

dinsdag 28 september & donderdag 30 september 2021

Volg je de cursus liever online?

Dat kan, deze cursus kan online bijgewoond worden via Teams. Meld aub bij je aanmelding dat je de cursus online wilt volgen. Als je de cursus online volgt ontvang je een korting van 10% op het cursustarief.

Wil je deze 2-daagse cursus van ir. Rens ten Hagen volgen? Meld je dan aan door ons een mail te sturen (werkt de link niet, mail dan svp naar michel@mfprodukties.nl)

Vermeld svp in je mail de voor- en achternaam van de persoon of personen die de cursus willen volgen + hun mailadressen + de datum van voorkeur. Wij nemen dan contact met je op om jouw plek(ken) binnen deze cursus te reserveren.

Wij geven deze cursus ook in-company en geheel op maat. Bekijk hier de mogelijkheden.

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke cursussen voor de bouw en aanverwante sectoren. Bekijk hier het overzicht.

Klik hier als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe cursussen en data.

Weergaven: 509

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+