BouwProfs

De bouw online verbonden.

Kom alles te weten over techniek, organisatie en financiën van energieneutraal bouwen op het NulNu congres.

Wil je meer weten over techniek, organisatie en financiën van energieneutraal bouwen? Kom dan naar het NulNu congres over energieneutraal wonen. Op woensdag 8 oktober vindt in de HAN in Arnhem het congres NulNu plaats. Het evenement matcht vraag en aanbod van beleidsmakers uit de regio, bedrijven en particulieren met energieneutrale (ver)bouwplannen. Tien masterclasses en acht podiuminterviews met bewoners, eigenaren en makers van diverse woningen maken energieneutraal wonen concreet. Initiatiefnemer vereniging DNA in de Bouw organiseert het gratis evenement in samenwerking met Stadsregio Arnhem Nijmegen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en TU Delft. Het duurt van 15.30 tot 21.00 uur.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de financiële haalbaarheid van maatregelen, de organisatie van collectief particulier opdrachtgeverschap, het wonen in een passief huis, het wat en hoe van een gescrumde ontwerpaanpak en de ‘bijna-energieneutraal’ opgave van de gemeentelijke overheid per 2018? Schrijf je dan in voor de masterclasses.

Dat energieneutraal bouwen kan, werkt en een succes wordt, staat centraal tijdens korte podiuminterviews met vier bewoners, twee projectmanagers van corporaties, twee architecten, drie bouwers en een ontwerpmanager. Klik hier voor meer informatie en om je gratis in te schrijven.

Alles over Het Nieuwe Wonen
Het congres maakt deel uit van de NulNumanifestatie en betreft 3 evenementen in 3 maanden: gratis adviesgesprekken voor particulieren (22 - 25 september); het congres in oktober en begin november de energieneutrale open huisroute. Met de NulNu manifestatie wil DNA kennis en kunde over Het Nieuwe Wonen in een energieneutraal huis delen, kansen en mogelijkheden voor bewoners concreet maken en integrale samenwerking stimuleren. De gehele manifestatie is gratis te bezoeken. Er zijn ook nog enkele plekken voor standhouders.

Passiefhuis in Nederland
Met Europese steun van het project PassREg is DNA in de Bouw aanjager in de regio Arnhem-Nijmegen op het gebied van het passiefhuis in Nederland. PassREg staat voor Passive House Regions with Renewable Energy. Het is onderdeel van IEE (Intelligent Energy Europe) en duurt tot mei 2015. Er nemen 14 Europese regio’s aan deel en DNA in de Bouw voert het in Nederland uit, met co-financiering van de gemeentes Arnhem en Nijmegen, de Stadsregio Arnhem Nijmegen en provincie Gelderland. Kijk voor meer informatie op dnaindebouw.nl.

Weergaven: 97

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+