BouwProfs

De bouw online verbonden.

Asbest en recht, Hoe voorkom je dat jouw organisatie een tweede Kanaleneiland wordt?

Asbest is de schrik van veel woningcorporaties en andere gebouw eigenaren. De financiële en juridische consequenties zijn aanzienlijk. Daar komt nog bij dat de Woningwet een aantal wijzigingen in petto heeft met verstrekkende gevolgen voor gebouw eigenaren die met asbest te maken krijgen.

Twee experts op het gebied van asbestrecht slaan de handen ineen en gaan samen de cursus Asbest & Recht verzorgen. Juist om te voorkomen dat een tweede Kanaleneiland zich aandient.
Mr. Tim Segers en mr. dr. Yvonne Waterman zijn beiden gespecialiseerd in het asbestrecht: Tim vanuit de bestuursrechtelijke en procesrechtelijke hoek, Yvonne vanuit het civiele (werkgevers-) aansprakelijkheidsrecht en het preventieve asbestbeleid. Dankzij hun gecombineerde kennis rekenen zij het gehele asbestrecht tot hun werkterrein.

Financiele gevolgen van asbest zijn aanzienlijk
Asbest is niet alleen een heet hangijzer in juridische zin: ook de financiële gevolgen en de impact op een organisatie of onderneming en de directe omgeving kunnen aanzienlijk zijn, zowel op korte als lange termijn. Daarom zien zij niet alleen de afhandeling van asbestschade, maar ook de preventie daarvan als een belangrijk deel van hun dienstverlening.

Wil je voorkomen dat jouw organisatie een tweede Kanaleneiland wordt? Dan is Asbest en Recht de cursus die je gevolgd moet hebben. Bekijk hier het volledige programma van Asbest en Recht en meld je vandaag nog aan.

Weergaven: 212

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+