BouwProfs

De bouw online verbonden.

Bij kunstwerken van attestbeton kan voortijdige schade ontstaan. Dat is het geval bij delen van de hogesnelheidslijn en mogelijk de Betuweroute.

ProRail bevestigt dat twijfels bestaan over de levensduur van attestbeton. Lees het volledige artikel op cobouw.nl.

Weergaven: 363

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Reactie van Boudewijn Piscaer op 22 November 2013 op 9.48

Sorry, wilde zeggen "pseudo beton technologie voor regelgeving" en gewoon  . . . betonwereld wel raden. Even de sluier oplichten; een Zelf Verdichtende Beton die in Brabant wordt gemaakt in een prefab heeft in Nederland een Water Bindmiddel Factor van 0,45 (voorschrif), in de UK zou die 0,40 hebben, in Frankrijk 0,66, in Duitsland en vele andere landen 0,92 en als je zegt, wat jij mag gebruiken mag ik betonfabrikant gebruiken heeft deze ZVB 0,36! Les 1; Regels zijn niet voor technologie maar voor markt partijen!

Reactie van Boudewijn Piscaer op 22 November 2013 op 9.41

WAS maar attest beton ingezet! Gisteren op de Betondag in Rotterdam gehoord dat het een foute berichtgeving in de COBOUW was wat nog een behoorlijke staart zal krijgen. Waar deze berichtgeving  vandaan komt kunnen insiders in de pseudo betonwereld wel raden. Overigens is wereldwijd BETONROT "maar" voor 20 % Rot Beton (fout mengsel samenstelling), 30 % Fout in ontwerp en rond 50 % foute uitvoering (op de bouw). Dit geld niet voor prefab.

Meer hierover later en over 3 weken op www.univerde.nl

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+