BouwProfs

De bouw online verbonden.

Van Maken naar Raken: Geef je collega's en relaties dit prachtige bouwboek.

Het bouwboek Van Maken naar Raken laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe je als bedrijf in de bouw of installatiesector succesvol kunt zijn door de klant centraal te stellen.

Meer opdrachten, meer omzet en een beter rendement… Wie wil dat nou niet? Iedere ondernemer wil succesvol zijn. Een goed product leveren of een goede dienst hebben is anno 2016 echter niet meer genoeg voor succes. De klant centraal stellen is veel meer dan alleen wat extra service of een vriendelijk kopje koffie...

De maatschappij is veranderd, de branche verandert. Als organisatie in de bouw-, installatie- en vastgoedsector heb je te maken met andere eisen en verwachtingen dan 5 of 10 jaar geleden. Welke kant kun je nu met je organisatie op om een continue stroom aan mooie opdrachten binnen te krijgen? En niet te vergeten, daar ook een goed rendement op te behalen?

Daarover gaat dit boek van Marjet Rutten: ‘Van Maken naar Raken: een gezonde organisatie door de klant centraal te stellen’.
Van Maken naar Raken is een boek dat je helpt om succesvol te zijn en te blijven. Het boek gaat over het belang van strategische marketing en biedt je heel veel praktische inzichten. Het boek bevat meer dan 125 slimme voorbeelden uit de bouw- en installatiesector.

De auteur

Het boek is geschreven door Marjet Rutten. Marjet begon haar carrière in de bouw in 1998. Ze omschrijft zichzelf graag als aanjager van vernieuwing in de sector. Sinds 2010 informeert en adviseert ze organisaties in de bouw-, installatie- en vastgoedsector over belangrijke thema’s van vandaag en morgen. Ze is auteur van ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’, ‘Van Weerstand naar Transparant’ en ‘Vrouwen kunnen niet bouwen’. Marjet treedt vaak op als spreker en dagvoorzitter en maakte onderdeel uit van het Bouwteam van minister Spies (BZK) dat de Investerings- en Vernieuwingsagenda bouw opstelde.

Ben je op zoek naar een inspirerend cadeau voor je collega's of relaties dat echt tot nadenken en handelen aanzet? Geef dan het boek Van Maken naar Raken.

Per boek betaal je normaal € 40,-. De laatste exemplaren van dit boek zijn nu bij ons nog te bestellen voor slechts € 15,- (excl. 6% btw en excl. € 5, verzendkosten).

OP =OP!

Bestel vandaag het boek nog door ons een mail te sturen. We nemen dan contact met je op om de bestelling snel aan je te leveren. Bekijk hier en hier een korte impressie van het boek.

Klik hier om andere interessante boeken over de bouwsector te bekijken.

Weergaven: 1402

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+