BouwProfs

De bouw online verbonden.

steven krol
  • groningen
  • Nederland
  • architectuur
Delen

De connecties van Steven krol

  • Andre Letsch
  • Michel Eek

Groepen van steven krol

Discussies van steven krol

Waarom is de bouw zo behoudend

De bouw in het algemeen heeft het moeilijk dankzij de crisis. Maar heeft ook een imago probleem.De bouw staat bekent om zijn behoudendheid en consevatiefisme. Waar blijven de werkelijke innovaties.…Doorgaan

Started 11 Feb 2012

Wat kunnen Architecten en Interieurarchitecten van elkaar leren ?

Samenwerking tussen architecten en interieurarchitectenVanuit het standpunt van de InterieurarchitectHet gebouw en interieur zou primair om het gebruik heen ontworpen moeten zijn. Vanuit interne…Doorgaan

Tags: architect, interieurarchitect, samenwerking

Started 19 Dec 2011

 

De pagina van steven krol

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
zinniger
Functie:
directuur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://zinniger.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Zinniger duurzame interieurarchitectuur advies en projectbegeleiding is een cross-disiplinar bureau waar, in samenwerkingsverbanden vraagstuken en projecten beantwoord en gerealiseerd worden.
Allereerst moet het programma van eisen en de wensen van de opdrachtgever resulteren in een goed ontwerp. Daarnaast is duurzaamheid bij ons geen loze kreet, maar een meetbaar en resultaatgericht instrument.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 December 2010 om 15.41 zei Michel Eek...
Welkom bij BouwProfs.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Heeft u een recente pasfoto, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Wij maken graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs ook volgen op Twitter en op Facebook. Twitter neemt een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouwprofessionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs interessant kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouw. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+