BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jeroen Bollen
  • Man
  • Maastricht
  • Nederland
  • vastgoed
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (17)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Jeroen Bollen

Gruwel, of overdrijf ik?
2 antwoorden 

Helaas kan ik geen foto nemen omdat "ze" dat meteen zien en ik dan een probleem heb.....Bij mijn buren worden momenteel zonnepanelen op het schuine dak geplaatst. De dakwerkers hebben keurig een…Doorgaan

Tags: dak, op, lopen, veiligheid, pannendak

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jozef de Roos 31 Aug 2018.

 

De pagina van Jeroen Bollen

Vandaag op BouwProfs

Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie Hoe haalbaar is het energie akkoord? van BouwProfs Redactie
"De door Jeroen Boschma aangehaalde thoriumcentrales ben ik nog vergeten. Kernenergie is door de milieuactivisten (hoewel ik hiervoor inmiddels wel een ander woord heb) tot een vies scheldwoord verworden. Simpelweg omdat deze mensen niet verder…"
28 Sept 2018
Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie Hoe haalbaar is het energie akkoord? van BouwProfs Redactie
"Het is mijn stellige mening dat vooral de politiek debet is aan de verdeeldheid. De maatregelen die door de politiek afgekondigd zijn en worden onweren elk gevoel voor realiteit. Neem het gasloos wonen. Waarom?? Gas is een van de schoonste…"
27 Sept 2018
Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie Stuc op riet; renoveren 85 jaar oud plafond van Arno Schipper
"Ik volg je redenering dat de rietlaag dat extra gewicht geen goed zal doen, temeer daar jezelf al vertelt dat lijnen zich reeds aftekenen. Bovendien is het maar de vraag of hechtmiddel voldoende diep door de oude verflagen (waarschijnlijk kalkverf)…"
3 Sept 2018
Jozef de Roos heeft gereageerd op discussie Gruwel, of overdrijf ik? van Jeroen Bollen
"Misschien toch enige nuance aanbrengen in het verhaal. Ik lees dat er een algemene valbeveiliging is aangebracht bij de goot. Als dat goed is gebeurd, en daar ga ik vanuit omdat het verhaal dit niet vermeld, is het dak beveiligd tegen het naar…"
31 Aug 2018
Jan van Leeuwen heeft gereageerd op discussie Gruwel, of overdrijf ik? van Jeroen Bollen
"Beste Jeroen, Je overdrijft zeker niet. Helaas zien we vaak dat monteurs van zonnepanelen weinig kennis van daken hebben. Dat resulteert nogal eens in gebroken dakpannen, onvoldoende stormbestendige verankering en lekkage. Het gebrek aan veiligheid…"
31 Aug 2018
Discussie geplaatst door Jeroen Bollen

Gruwel, of overdrijf ik?

Helaas kan ik geen foto nemen omdat "ze" dat meteen zien en ik dan een probleem heb.....Bij mijn buren worden momenteel zonnepanelen op het schuine dak geplaatst. De dakwerkers hebben keurig een valbeveiliging geplaatst bij de dakgoot, zoals het hoort. Maar dat is dan ook het enige dat naar mijn mening gedaan wordt zoals het hoort.De dakwerkers lopen OVER de pannen van links naar rechts, van onder naar boven en vice versa. Daarnaast zijn geen van allen gezekerd.Nu is mij altijd geleerd dat…Lees verder...
30 Aug 2018
Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie PVC vloer laat los van anhydriet dekvloer. Wie weet een verklaring? van Ton van Gelder
"Oke, Dan is de anhydriet niet goed genoeg geschuurd! Anhydriet heeft na storten namelijk een (gesloten) film op het oppervlak die (om te kunnen hechten) opgengeschuurd dient te worden. Naar je omschrijving te beoordelen wordt dit een gevalletje…"
6 Feb 2018
Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie PVC vloer laat los van anhydriet dekvloer. Wie weet een verklaring? van Ton van Gelder
"Mijn eerste reactie was "is de vloer geschuurd", maar dat was idd het geval. In anhydrietvloeren zitten altijd ongebonden gipsdeeltjes. Wanneer de vloer nu in aanraking komt met vocht zullen deze ongebonden gipsdeeltjes een chemische…"
6 Feb 2018
Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie Schades aan gebouwen, welke zijn lastig te behandelen? van Andre Letsch
"Dag Andre, Je zou eens kunnen grasduinen op het internet naar schades als gevolg van na-isoleren van gebouwen door de spouw vol te isoleren. Dit is zo'n typisch geval van werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden voor particulieren zonder dat…"
31 Okt 2017

Profielgegevens

Werkgebied:
vastgoed
Werkzaam bij:
MERCATOR projectmanagement
Functie:
EIgenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://mercator-pnm.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
MERCATOR projectmanagement is een vastgoed en bouwkundig adviesbureau dat u kan helpen met het initiëren en realiseren van uw woon- en huisvestingswensen.

Mercator was de 16e eeuwse cartograaf die het lukte om de complexe vorm van de wereldbol te projecteren op een plat vlak: de mercatorprojectie. Hiermee was het voor reizigers mogelijk op eenvoudige wijze hun positie te bepalen en hun koers uit te zetten.

MERCATOR projectmanagement doet hetzelfde:

Wij reduceren het complexe proces van ontwikkelen, uitwerken en realiseren van uw vastgoed tot overzichtelijke beslismomenten waardoor u als opdrachtgever eenvoudig kunt koersen op uw einddoel.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 Juli 2016 om 12.26 zei Michel Eek...

Beste Jeroen,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+