BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jeroen Bollen
  • Man
  • Maastricht
  • Nederland
  • vastgoed
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (18)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Discussies van Jeroen Bollen

Gruwel, of overdrijf ik?
2 antwoorden 

Helaas kan ik geen foto nemen omdat "ze" dat meteen zien en ik dan een probleem heb.....Bij mijn buren worden momenteel zonnepanelen op het schuine dak geplaatst. De dakwerkers hebben keurig een…Doorgaan

Tags: dak, op, lopen, veiligheid, pannendak

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jozef de Roos 31 Aug 2018.

 

De pagina van Jeroen Bollen

Vandaag op BouwProfs

Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie Advies gevraag om koudebrug bij overgang plat dak naar schuin dak aan te pakken. van Sander
"wanneer je alleen isolatie aanbrengt in de holle ruimte lijkt mij dat (zonder er aan te rekenen) afdoende om een koudebrug te voorkomen. Zelf zou ik sowieso een mastiek aanbrengen in de 90 graden hoek. Wanneer je die van pir maakt is het zelfs de…"
Donderdag

Profielgegevens

Werkgebied:
vastgoed
Werkzaam bij:
MERCATOR projectmanagement
Functie:
EIgenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://mercator-pnm.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
MERCATOR projectmanagement is een vastgoed en bouwkundig adviesbureau dat u kan helpen met het initiëren en realiseren van uw woon- en huisvestingswensen.

Mercator was de 16e eeuwse cartograaf die het lukte om de complexe vorm van de wereldbol te projecteren op een plat vlak: de mercatorprojectie. Hiermee was het voor reizigers mogelijk op eenvoudige wijze hun positie te bepalen en hun koers uit te zetten.

MERCATOR projectmanagement doet hetzelfde:

Wij reduceren het complexe proces van ontwikkelen, uitwerken en realiseren van uw vastgoed tot overzichtelijke beslismomenten waardoor u als opdrachtgever eenvoudig kunt koersen op uw einddoel.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 Juli 2016 om 12.26 zei Michel Eek...

Beste Jeroen,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+