BouwProfs

De bouw online verbonden.

Gezocht voor 7 mei 2014 in Breukelen: betaalbare en betrouwbare Maatwerkadviseur.

Voor circa 25 particulieren geeft ik woensdagavond 7 mei een informatie-avond over energiebesparing en duurzame energie. Er is al een IR-opname van hun woning gemaakt. Wie wil daar iets vertellen over het Maatwerkadvies en kan die dienst ook aanbieden? Wellicht daarna meer avonden.

Graag snel een reactie! Dat kan hier, maar ook via info@cockvanderkaaij.nl

Weergaven: 593

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Goedemorgen heer Van der Kaaij,

Wellicht is bijgaande link een aanvulling. http://www.passiefhuiscentrum.nl/ Deze mensen zijn hierin zeer gespecialiseerd.

Succes en ik verneem erg graag van.

Louis van Driel

06-48079440

Geachte heer Van der Kaaij (beste Cock),

Ik kan daar wel iets over vertellen. Het uitvoeren van maatwerkadviezen kan eventueel via mijn bedrijf verlopen Mul BV uit Gouda verlopen. Mul BV is gecertificeerd voor alle BRL 9500 onderdelen voor woning- en utiliteitsbouw. Bij interesse kun je met mij contact opnemen via 0182 538 820.

Met vriendelijke groet

Joes van Asten 

Hallo Cock van der Kaaij.

Ik zou je hiermee kunnen helpen!

mijn mail adres is : richard@innovario.nl

In Wijchen zoeken we ook nog een betrouwbare maatwerk adviseur.

De 1ste Duurzaamheidsmarkt op zondag 25 mei is bemand met aannemers en leveranciers maar nog niet met een adviseur. Iemand zin om zich hier te profileren en klanten te werven?

Er gebeurd momenteel heel veel op het gebied van energie besparen, maar nog weinig wordt er gekeken naar de materialen in de bouw. Want ook de materialen hebben een voetafdruk. Veel isolatiematerialen zijn slecht voor het milieu (in de productie, verwerking en afbraak) en voor de gezondheid. Dit geldt ook voor plaatmaterialen, stucwerk, verf, vloerbedekkingen etc. Op dat gebied is dus nog heel veel te winnen.
Mijn bijdrage is schone duurzame verf. Daar kan ik een lezing/workshop over geven en eenieder kan ervaren hoe fijn het werkt.

Er zijn via Platform31 heel wat pilot-projecten verspreid over het land om met en voor particulieren voorbeelden te realiseren voor nul-energie-renoveren. Je kunt ook zoeken onder 'nul op de meter'.

In Den Bosch zijn er bewoners en bedrijven mee bezig: te vinden op www.energienul73.nl

Geachte heer van der Kaaij,

Wellicht kan Haneco Services iets betekenen,

Zij zijn een onafhankelijk adviesbureau op gebied van duurzame techniek en  energie,

op gebied van presentaties voor particulieren, verenigingen en mkb werken zij voor diverse gemeenten.

Tevens werken zij samen met het stimuleringsfonds volkshuisvesting om de maatregelen opvolgend op het advies ook betaalbaar te houden.

Bereikbaar op telefoonnummer 0224752794, of 0651379545
Per mail op info@haneco.nl

Beste Cock,

Graag meld ik me aan om als adviseur van "Energieke Regio" iets te vertellen over energie besparen en duurzaam energie opwekken op de informatieavond op woensdag 7 mei. Als adviseur van "Energieke Regio" geef ik energiebesparingsadviezen voor particulieren. Energieke Regio is een project dat gestart is op Goeree-Overflakkee en dat we nu landelijk uitrollen. Naast mijn advieswerk voor Energieke Regio geef ik ook een cursus over energieneutraal bouwen en verbouwen voor de community Huis vol Energie. Goed initiatief om 25 particulieren bij elkaar te brengen en informatie te geven over de concrete mogelijkheden op het gebied van het besparen van energie en het duurzaam opwekken van energie. Je kunt mij bereiken via 06 5060 6842 of joop@ruimtevoorleven.nl. Hartelijke groet, Joop Bensdorp 

Beste Cock,

Samen met Urgenda heeft In2Ecobuildings een methodiek ontwikkeld om woningen betaalbaar energie-neutraal te maken. We zijn dit met een pilot van 24 woningen op het eiland Texel aan het uitvoeren. Daar kan ik tekst en uitleg over geven en ook hoe dit elders toegepast kan worden.

Als je belangstelling hebt, laat dan iets van je horen.

met vriendelijke groet,

Peter de Wit

peter@in2-ecobuildings.nl

06-34655170

Beste Wieringa,

Misschien kan de E-notaviewinkel uit Nijmegen iets voor jullie betekenen. 

Contactpersoon: Esther Schenkelaars, email info@e-novatiewinkel.nl.

Zij zoekt nog een beurs waarop de E-novatiewinkel zich kan profileren, dus...

Met vriendelijke groet,

Maurice van Dinther | bouwkundeProWieringa zei:

In Wijchen zoeken we ook nog een betrouwbare maatwerk adviseur.

De 1ste Duurzaamheidsmarkt op zondag 25 mei is bemand met aannemers en leveranciers maar nog niet met een adviseur. Iemand zin om zich hier te profileren en klanten te werven?

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+