BouwProfs

De bouw online verbonden.

Namens het gehele BouwProfs team wens ik iedereen een gezond, gelukkig en voorspoedig 2013!
De bouw heeft een zwaar jaar achter de rug, ik wens een ieder veel wijsheid en innovatiekracht toe. Zoals ik een collega bouwprof regelmatig op BouwProfs hoor zeggen, "hou de zonzijde!"
Wat wens jij de bouw en jouw bouw collega's voor 2013 toe?

Weergaven: 402

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Voor 2013 wens ik u minder leegstand, meer herbestemming, renovatie en revitalisering voor goed gebruik van bestaande gebouwen en alleen de hoogst noodzakelijke nieuwbouw. 

Beste bouwcollegae en overige leden van bouwprofs,

We zullen er met z'n allen de schouders onder moeten gaan zetten. Laten we vooral elkaar helpen en niet onnodig tegenwerken, we zullen de komende tijd alle positieve energie nodig hebben om Nederland uit het dreigende slop te houden.

Ik wens alle bouwcollega's de moed en innerlijke kracht toe om 2013 volledig onbevangen en zonder oordeel te starten in een snel veranderende markt. Niet te denken in  termen van omzet, marge en marktaandeel op historische basis, maar uit te vinden waar u komende 10 jaar een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de vraag naar kleinschalig bouwen en intensief ruimtegebruik. Ik wens u ook de wijsheid en het geduld toe, die nodig zullen zijn om deze nieuwe richtingen passend voor u en uw organisatie tot een succes te maken.

Wens allen een jaar toe in 2013 ,waar we vooral gaan denken aan de waarde van de bouw,waarbij we vooral de jongeren praktisch gaan opleiden,met veel aandacht voor engergie neutraal. Laten we dat de kennis van de oudere vakman ,niet verloren gaat

Beste lezer,

Voor 2013 wens ik je veel geluk en gun elkaar wat je jezelf gunt.

Hubert Sistermans

 

 
 
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

 

Ik wens de bouw: de kracht en de moed toe in 2013 echt een stap te zetten naar nieuwe en schone processen, de toepassing van circulair houdbare materialen en de visie gebouwen te realiseren die in de eigen energiebehoefte kunnen voorzien, water zuiveren en hergebruiken daarbij groen toepassen voor onder andere dit doel en de lucht te zuiveren van fijn stof en CO2... 

Dat Nederland een internationale Duurzame bouw kennis centrum/hub van Best Practices wordt.

Ik wens de bouw toe dat zij een feniks zal zijn die al haar slechte kanten afschudt en zal schitteren in de vooruitgang van de nieuwe wereld.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+