BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jeroen Bollen
  • Man
  • Maastricht
  • Nederland
  • vastgoed
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (13)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Jeroen Bollen

Vandaag op BouwProfs

Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie Schade aan terras of aan dak? van Joost de Vree
"Wellicht heel ver gezocht, maar een dak wordt altijd op afschot gelegd. Is dat hier ook het geval? Indien nee dan zou je kunnen stellen dat het hier om een vloer gaat en niet om een dak........"
26 Feb
Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie PVC vloer laat los van anhydriet dekvloer. Wie weet een verklaring? van Ton van Gelder
"Oke, Dan is de anhydriet niet goed genoeg geschuurd! Anhydriet heeft na storten namelijk een (gesloten) film op het oppervlak die (om te kunnen hechten) opgengeschuurd dient te worden. Naar je omschrijving te beoordelen wordt dit een gevalletje…"
6 Feb
Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie PVC vloer laat los van anhydriet dekvloer. Wie weet een verklaring? van Ton van Gelder
"Mijn eerste reactie was "is de vloer geschuurd", maar dat was idd het geval. In anhydrietvloeren zitten altijd ongebonden gipsdeeltjes. Wanneer de vloer nu in aanraking komt met vocht zullen deze ongebonden gipsdeeltjes een chemische…"
6 Feb
Jeroen Bollen heeft gereageerd op discussie Schades aan gebouwen, welke zijn lastig te behandelen? van Andre Letsch
"Dag Andre, Je zou eens kunnen grasduinen op het internet naar schades als gevolg van na-isoleren van gebouwen door de spouw vol te isoleren. Dit is zo'n typisch geval van werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden voor particulieren zonder dat…"
31 Okt 2017

Profielgegevens

Werkgebied:
vastgoed
Werkzaam bij:
MERCATOR projectmanagement
Functie:
EIgenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://mercator-pnm.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
MERCATOR projectmanagement is een vastgoed en bouwkundig adviesbureau dat u kan helpen met het initiëren en realiseren van uw woon- en huisvestingswensen.

Mercator was de 16e eeuwse cartograaf die het lukte om de complexe vorm van de wereldbol te projecteren op een plat vlak: de mercatorprojectie. Hiermee was het voor reizigers mogelijk op eenvoudige wijze hun positie te bepalen en hun koers uit te zetten.

MERCATOR projectmanagement doet hetzelfde:

Wij reduceren het complexe proces van ontwikkelen, uitwerken en realiseren van uw vastgoed tot overzichtelijke beslismomenten waardoor u als opdrachtgever eenvoudig kunt koersen op uw einddoel.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 Juli 2016 om 12.26 zei Michel Eek...

Beste Jeroen,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+